اثر ﻣﻳﻜﺮﻭﺍﻧﻜﭘﺴﻮﻟﺎﺳﻴﻮﻥ ﻭﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻰ ﺑﻘﺎﻯ ﺑﺎﻛﺘﺮﻯ ﭘﺮﻭﺑﻴﻮﺗﻴﻜﻰ ﺑﻮﻣﻰ (ﻟﺎﻛﺘﻮﺑﺎﺳﻴﻠﻮﺱ ﭘﻠﺎﻧﺘﺎﺭﻭﻡ) در بستنی ﻏﻴﺮﺗﺨﻤﻴﺮﻯ...
فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده ...1 1-فصل اول: مقدمه.. 2 1-1- مقدمه:2 2- فصل دوم: بررسی منابع.. 4 2-1- غذاهای فراسودمند لبنی4 2-2- پروبیوتیک ها4 2-2-1- مقدمه و تعریف4 2-3- جنس و گونه های مهم پروبیوتیک6 2-3-1- جنس لاکتو باسیلوس6 2-3-2- جنس بیفیدوباکتریوم9 2-3-3- عوامل تاثیر گذار در گزینش پروبیوتیک ...